Dekanımız Prof. Dr. Saim ATEŞ, Kastamonu Üniversitesi Ahmed Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Bir Başarı Hikayesi Atabeygazi özelinde Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Panelinde Moderatörlük yaptı.

Üniversitemiz Öğrencilerinin yerli imkanlarla geliştirdiği ve Tübitak Efficiency Challenge yarışmalarından 2 ödül alarak dönen "Atabeygazi" elektrikli aracımızın geliştirilme sürecinin anlatıldığı sunumların ardından yapılan panele konuşmacı olarak; Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Sn İsmail Hakkı ÖZCEBECİ,Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz FINDIKOĞLU ve SFC-Kronospan Türkiye Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Umut YILMAZ katıldı. Panelde katılımcılar, Üniversite ile yürütmüş oldukları projeleri anlatarak, Kamu Sanayi Üniversite işbirliğinin ilerletilmesi konularında yapılabilecekler hakkında bilgiler verdi. Panel sonrasında gelen soruları cevaplandıran katılımcılara ve Atabeygazi aracına destek veren diğer kişi ve kuruluşlara vermiş olduğu desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

TSO1

TSO2