Fakültemiz Orman Endüstri Mühendisliği bölümü tarafından düzenlenen I. Kariyer Günleri “Mezunlarla Buluşma” etkinliği 16. Nisan Cuma Saat 14:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Bölüm Bşk. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ümmü KARAGÖZ İŞLEYEN moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğimize Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Alper BULUT, Bölüm Bşk. Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI, Bölüm Bşk. Yrd. ve Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürü Doç. Dr. Önder TOR, bölümümüz öğretim elemanları, mezunlarımız ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Modalife Plastik Fabrikası Planlama Müdürü Abdurrahman CESUR mobilya sektörü ile ilgili bilgiler vererek, meslek yaşantısı boyunca edindiği deneyimleri paylaştı.

Bingöl Üniversitesi Genç MYO Ormancılık Programı Öğr. Gör. Didem VEREP lisansüstü eğitimine yönelik tecrübelerini aktardı ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Lidya Mobilya Satın Alma Sorumlusu Esra İLHAN mesleki deneyimlerini paylaşarak, özellikle satın alma ve pazarlama süreçleri hususunda öğrencilerimize bilgiler verdi.

Çamsan Ordu Ağaç San. ve Tic. A.Ş. MDF 1-2 Üretim Yöneticisi Göksel CARLI Odun esaslı levha sanayi hususunda bilgiler paylaşarak, meslek yaşantısı boyunca edindiği tecrübeleri paylaştı.

Mahir Arın Kerestecilik Satın Alma Sorumlusu Mertcan GÜRHAN kereste endüstrisi ile ilgili bilgiler vererek, iş bulma süreçleri, çalışma hayatı ve insan ilişkileri konularında tecrübelerini aktardı.

Katılım sağlayan kıymetli mezunlarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Balksz 1

ffff