Sevgili Öğrencilerimiz,

Zorlu bir süreç sonunda Orman Fakültesi ailemize katıldığınız için öncelikle hepinizi tebrik ediyoruz. 2022 yılı yerleştirme sonuçlarına göre fakültemizin doluluk oranı %100’dür. Bu kapsamda sizlere en iyi eğitimi vermek için tüm imkânlarımızı kullanacağımızdan ve mezuniyet sonrası tercih edilecek adaylardan birisi olacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Fakültemiz ve bölümlerimiz ile ilgili yapılacak olan oryantasyon programlarımızda daha detaylı bilgilere sahip olacaksınız. Ayrıca Fakültemizin aşağıda belirtilen sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Orman Fakültesi ailesi olarak hepinize sağlık ve başarı dolu bir eğitim hayatı diliyoruz.

Fakültemiz Sosyal Medya Hesapları