Yürütücülüğünü fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Sabri Ünal ve Ukrayna Odesa State Agrarian University,'den Prof. Oleksii  DANCHUK’un üstlendiği, yine fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Sezgin AYAN ve Ordu Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer ERTÜRK ile Ukrayna Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnology'den Dr. Iryna KOVALCHUK ve Dr. Ihor DVYLIUK’un araştırmacı olarak yer aldığı "Canlılıklarını ve Üreme Kabiliyetlerini Arttırmak için Yenilikçi Araçlar Kullanarak Bal Arılarının Eko-izlenmesi" konulu proje 2514 kodlu TÜBİTAK – MESU (Ukrayna) İkili İşbirliği Programı kapsamında açılan çağrı sonucunda Ülkemizde TÜBİTAK, Ukrayna'da ise Ukrayna Milli Eğitim ve Bilim Bakanlığı (MESU) tarafından desteklenmesine karar verilen 10 projeden biri olmuştur.

Hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

sunal