Orman Mühendisleri Odası’nın koordinatörlüğünü yaptığı Orman ve Ekosistem Zirvesi Fuarı’na  Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi öğrencileri ve akademik  personeli katılım sağlamıştır. Fakültemizin açmış olduğumuz stant ile gelen ziyaretçilere ormancılık mesleği ve fakültemiz tanıtılmış ve meslektaşlarımız ile mesleğimize dair görüş alış verişinde bulunulmuştur. Ayrıca Fakülte dekanımız Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK "Küresel İklim Krizine Nasıl Uyum Sağlayacağız?" adlı panele "Küresel İklim Krizinin Orman Ekosistemlerine Etkileri: Büyük Orman Yangınları ve Adaptasyon Çalışmaları" sunumu ile panelist olarak katılmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.