Bu kapsamda Orman Endüstri Mühendisliği bölümünü ziyaret etmiş ve bölümün öğretim elemanları ile ortak araştırma/proje konuları değerlendirildi. Fakültemiz toplantı salonunda Fakültemiz Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Önder TOR eşliğinde Orman Endüstri Mühendisliği lisans öğrencilerine, erasmus programı faaliyetleri, Warsaw University of Life Science hakkında ve orman endüstrisinde kullanılan makinelerin bıçakları ve özellikle bıçak kaplamalarının makinenin kesiş parametreleri üzerine etkileri konusunda bilgilendirme gerçekleştirdi.
Ortak araştırma ve proje geliştirmek amaçlı Dr. Pawel Czarniak, Doç. Dr. Önder TOR, Dr. Öğretim Üyesi Osman Emre ÖZKAN ve Dr. Öğretim Üyesi Çağrı OLGUN ile birlikte Kastamonu Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kaswood A.Ş. ve DeryaPen firmalarının fabrikalarına ziyarette bulunarak farklı amaçlarda kullanılan makinelerin çeşitli bıçaklarındaki sorunlar hakkında inceleme gerçekleştirdi.
Dr. Pawel Czarniak ziyaretin son gününde Doç. Dr. Önder TOR ile birlikte dekanımız ve rektör yardımcımız Prof. Dr. Ömer KÜÇÜK’ü ziyaret ederek karşılıklı işbirliği ve ortak çalışma hakkında bilgi paylaşımında bulundular.