21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası Kapsamında Yıldız Ve Adnan Konyalı Anaokulu Uğur Böcekleri Sınıfı Öğrencileri Fakültemizi Ziyaret Etmişlerdir

28.03.2024

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Yıldız ve Adnan Konyalı Anaokulu Uğur Böcekleri sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Nevin ÇELİK refakatinde fakültemize ziyarette bulunmuşlardır. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan EVCİN tarafından miniklere yönelik fakülte tanıtımı yapılmış ve ardından Dr. Öğr. Üyesi Özkan EVCİN ve Arş. Gör. Büşra KALLECİ refakatinde fakültemiz yaban hayatı müzesinde sergilenen yaban hayvanları miniklerin ziyaretine açılarak bilgilendirme yapılmıştır. Orman Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Esra Nurten YER ÇELİK tarafından fakültemizin Silvikültür laboratuvarında minik öğrencilere tohum ekimi uygulaması yaptırılmıştır. Ziyaret, Daday Orman Fidanlık Şefliği’nin minik öğrencilere ağaç ve orman sevgisinin aşılanması adına göndermiş olduğu meyve fidanlarının Dr. Öğr. Üyesi Özkan EVCİN, Doç. Dr. Esra Nurten YER ÇELİK, Arş. Gör. Büşra KALLECİ, Kastamonu TEMA İl Yönetimindeki hocalarımızın ve Kastamonu Genç TEMA üyelerinin katkı ve destekleri ile fakülte bahçesine dikilmesi ile sona ermiştir. Etkinliğe katkıda bulunan tüm hocalarımıza, Daday Orman Fidanlık Şefi Nurcihan Esra GEDİKOĞLU KAYACIK’a, öğrencilerimize ve TEMA İl Yönetimi ve Genç TEMA üyelerine teşekkür ederiz.