Fakültemiz Öğretim Üyeleri ve Ali Fuat Darende İlköğretim Okulu Öğrencileri ile Çevre Bilinci ve Korunması Etkinliği Gerçekleştirildi

28.03.2024

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Kastamonu Belediyesi işbirliği ile Ali Fuat Darende İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmeni Nuray YÜRÜCÜOĞLU refakatinde ve velilerinin katılımı ile çevre bilinci aşılanması amacıyla atık toplama etkinliği gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe Fakültemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Seray ÖZDEN KELEŞ, Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ÖZER GENÇ ve Arş. Gör. Sevtap ERDOĞAN, TEMA Kastamonu İl ve İlçe Temsilciliği ile Genç TEMA öğrenci topluluğu katılım sağlamıştır.  Öğrencileri atık oluşumunun engellenmesini amaçlayarak atıkların azaltılması, ayrı toplanması ve geri dönüşümü ile ilgili temel bilgilerle uygulamalı bilinçlendirme hedeflenmiştir. Etkinliğe katkıda bulunan tüm hocalarımıza, Genç TEMA üyelerine ve öğrencilere teşekkür ederiz.