Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Fakültemiz Son Sınıf Öğrencileri İle "İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şöleni" Etkinliği Gerçekleştirilmiştir

Fakültemiz Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile "Proje" dersleri kapsamında "İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şöleni" etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Fakültemiz Öğretim Üyelerinin poster sunumlarına verdikleri puanlarla değerlendirilen öğrencilerimizden en yüksek puanlamayı alarak 1. 2. ve 3. olmaya hak kazanan öğrencilerimiz Orman Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan EVCİN tarafından açıklanarak; öğrencilerimize ödülleri sırasıyla Orman Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Erol AKKUZU, Orman Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih SİVRİKAYA, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI ve öğrencilerimizin her zaman yanında olan Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şubesi Başkanı Erkan GAZİBEYOĞLU tarafından takdim edilmiştir.

Orman Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Esra Nurten YER ÇELİK danışmanlığında, öğrencimiz Seda Nur ATAK ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Alperen KAYMAKCI danışmanlığında çalışmasını yürüten öğrencimiz Mustafa KAVAKLI 1. olmaya hak kazanmıştır. Poster sunumları değerlendirme sonuçlarına göre Doç. Dr. Gonca Ece ÖZCAN danışmalığında, öğrencimiz Sude TÜYSÜZOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Tutku ÜÇÜNCÜ danışmanlığında, öğrencimiz Orhan UCE ise 2. olmaya hak kazanmışlardır.  Poster değerlendirme sonuçlarına göre; Doç. Dr. Gamze SAVACI danışmanlığında Orman Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Nisanur İSPİRLİ, Doç. Dr. Osman Emre ÖZKAN danışmanlığında Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Furkan GENCER 3. olarak ödüllerini almışlardır.

Katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz. İhtisas Odaklı Öğrenci Projeleri Bilim Şenliği etkinliğimiz ödül töreni sonrasında; konuğumuz Erkan GAZİBEYOĞLU, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son bulmuştur.

YouTube videomuza buradan ulaşabilirsiniz.