Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Ormancılık Uygulamaları-II Dersi 3. Haftasında Karadere Orman İşletme Müdürlüğü Ormanlarında Gerçekleştirildi

12.03.2024

Fakültemiz Orman Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri 06.03.2024 tarihinde “Ormancılık Uygulamaları II” dersi kapsamında Orman Mühendisliği Bölümü, Silvikültür Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ahmet SIVACIOĞLU, Doç. Dr. Osman TOPAÇOĞLU, Doç. Dr. Ferhat KARA, Doç. Dr. Esra Nurten YER ÇELİK rehberliğinde Karadere Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde Karadere Orman İşletme Müdürü Muhammet SAVCI, Karadere Orman İşletme Müdür Yardımları, İşletme Müdürleri  ve ekipleri ile birlikte Yurttepe Şefliği 188 Nolu “Sıklık Bakımı”, 186 Nolu  “Aralama ve Budama”, 185 Nolu “Işık Kesimi” ve 178 Nolu “Boşaltma Kesim” sahalarında teknik incelemelerde bulunmuşlardır. Silvikültür tekniklerinin tamamının değerlendirildiği uygulama faaliyetinde bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan ve öğrencilerimize rehber olan çok değerli Karadere Orman İşletme Müdürlüğü ailesine teşekkür belgeleri takdim edilerek Ormancılık Uygulamaları II dersi tamamlanmıştır.