Staj Dersi Seçimleri İle İlgili Önemli Duyuru!

Öğrencilerimizin Dikkatine;

Orman Mühendisliği Bölümünden mezun olabilmeniz için Staj I ve Staj II derslerini öğreniminiz boyunca en az bir defa seçmiş olmanız gerekmektedir. Bu yaz döneminde yapılacak stajların zamanında transkripte işlenebilmesi, staj prosedürlerinin eksiksiz ve daha hızlı yürütülebilmesi için öncesinde 2023-2024 yılı bahar döneminde Staj I ve Staj II derslerinin seçilmesi gerekmektedir. Bölümümüzün 2, 3, 4 ve 4+ sınıflarda okuyan öğrencilerin dönem kaybı yaşamamaları için staj derslerini daha önce seçmedilerse ya da staj derslerinden herhangi birisinden başarısız olunmuş ise, bu yaz döneminde staj yapacak tüm öğrencilerin staj ders(ler)ini mutlaka seçmeleri gerekmektedir.

Orman Mühendisliği Bölümü

Staj Komisyon Başkanlığı

2023-2024 yılı bahar dönemi Staj I dersini alan öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

2023-2024 yılı bahar dönemi Staj II dersini alan öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.